Ontdek de nieuwe Vechline Daglichtpaneel Black Shingled
780

Ontdek de nieuwe Vechline Daglichtpaneel Black Shingled

Duik in een nieuwe dimensie van zonne-energie met het Vechline Daglichtpaneel Black Shingled, speciaal ontworpen voor recreatieve doeleinden. Met vermogens variërend van 120W t/m 220W, biedt dit zonnepaneel een betrouwbare en efficiënte bron van energie om jouw avonturen van stroom te voorzien.

Deze nieuwe hoogwaardige daglichtpanelen met geïntegreerde spoiler zijn voorzien van Mono-Perc technologie. Mono-Perc verschilt van de standaard kristallijne daglichtpanelen. Terwijl de cellen en de structuur hetzelfde zijn, bestaan Perc daglichtpanelen uit twee extra lagen; één voor (PE) en één achter (RC) de zonnecel met elk hun eigen functie.

De onderste laag reflecteert het daglicht terug naar de cellen, terwijl het bij een normaal daglichtpaneel door de folie wordt geabsorbeerd.
Deze reflectie verhoogt het rendement van de cellen, waardoor er meer daglicht wordt omgezet in energie. Zelfs bij bewolkt weer is dit rendementsverschil goed te merken. De bovenste laag zorgt voor een betere warmteafvoer.

Inclusief:
- Daglichtpaneel
- Dubbele dakdoorvoer
- 5 meter kabel

Specificaties:
- Max. power voltage (Vmp): 26,10V
- Max. power current (Imp): 4,60A
- Open circuit voltage (Voc): 29,25V
- Short circuit current (Isc): 4,88A