Hoofdstukken

Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van OCS RECREATIE en de geleverde diensten van OCS RECREATIE.

OCS RECREATIE behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

OCS RECREATIE besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. OCS RECREATIE is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal OCS RECREATIE een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van OCS RECREATIE. Zonder schriftelijke toestemming van OCS RECREATIE is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiƫren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

OCS RECREATIE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.