Hoofdstukken

Wie is OCS Recreatie?

OCS Recreatie Groothandel is gevestigd in Hengelo, Overijssel en is al meer dan 50 jaar een toonaangevend leverancier van Caravan en Camper accessoires.Wij leveren meer dan 10000 verschillende artikelen; van zonnepanelen tot scharnietjes en van satelliet systemen tot dakluiken.We hebben een hoog voorraad niveau zodat we binnen 24 uur kunnen leveren.

OCS Groothandel is een klantgerichte organisatie en streeft continue naar de hoogst mogelijke Service en Kwaliteit. Wij bieden onze klanten een complete winkelformule aan. We adviseren met een inrichtingsplan en stellen presentatie producten beschikbaar.

OCS Recreatie Groothandel staat in de markt bekend om het enorm brede scala aan technische producten in het assortiment. We beschikken over een zeer gedegen kennis van de producten en bieden onze klanten, technische trainingen aan, zodat zij u als eindgebruiker, uitstekend van dienst kunnen zijn.

De klanten van OCS Recreatie Groothandel kunnen gebruik maken van onze webshop formule, hier hebben onze klanten direct inzicht in voorraad en artikel informatie. En kunnen online hun orders plaatsen.

(Wij leveren uitsluitend aan de vakhandel; uw dichtstbijzijnde Caravan Dealer kunt uw vinden via de button Dealer adressen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.